بیمارستان ، درمانگاه و مطب پزشک در عبدل آباد تهران
در این مقاله طلاعات کاملی از مراکز درمانی و پزشکان عبدل آباد شامل بیمارستان ها ، مراکز بهداشتی و درمانی ، کلینیک های تخصصی و … که امکانات به روز و خدمات خوبی ارائه می کنند، آورده شده است و شما با مطالعه آن قادر خواهید بود تا بهترین مراکز درمانی و پزشکان در جنوب تهران (محله عبدل آباد) را بهتر بشناسید.
اطلاعات بیمارستان ، درمانگاه و مطب پزشک در عبدل آباد را چگونه جمعآوری میکنیم ؟
ما تلاش کردهایم تا با جمع آوری اطلاعات از فضای مجازی و بعضا مراجعه به بیمارستان ها ، مراکز درمانی و پزشکان عبدل آباد را به نحو موثری به شما عزیزان معرفی کنیم . این مستندسازی تماما از سوی مجموعه شرکت فنی مهندسی فروزان انجام شده و هیچ هزینهای بابت تبلیغات عادی و اولیه از این مکان ها دریافت نشده است .
آیا شما هم صاحب یکی از مراکز درمانی و یا یک پزشک متخصص در عبدل آباد هستید ؟
اگر شما هم صاحب یک مراکز درمانی و یا یک پزشک متخصص در محله عبدل آباد هستید، پیشنهاد ما به شما این است که از بخش (تماس با ما) با ما ارتباط بگیرید و عکاسی اختصاصی از محل کسب خود و تولید محتوای متنی موردنظرتان را به ما بسپارید تا اطلاعات مورد نظرتان را به این مجموعه اضافه کنیم.
مراکز درمانی و پزشکان
انواع مرکز درمانی و پزشکی عبدل آباد
مراکز درمانی براساس تشکیلات آن دسته بندی میشود و مراکز درمانی مختلفی را شامل می شود که اساساز تجهیزات پزشکی متفاوتی نیز استفاده خواهند کرد. در این مطلب به معرفی این مراکز و خدمات ارائه شده در آنها برای تشخیص و درمان خواهیم پرداخت.
توجه کنید که در کشور ما سطوح مختلفی از چرخه سلامت بر اساس مطالعات خاص فرهنگی و محیط جغرافیایی و همچنین جمعیت هر منطقه و معیارهایی دیگر، تعریف شده است. به این ترتیب انواع خانه های بهداشت تا بیمارستان ها را دربر می گیرد. هدف از این تقسیم بندی ها، ایجاد امکان بهره وری بیشتر از منابع مالی، تجهیزات . نیروی انسانی مطلوب است.
(( انواع فضاهای درمانی ))
خانه بهداشت :
اولین عضو زنجیره فضاهای درمانی را می توان مراکز بهداشت روستایی یا خانه های بهداشت دانست که در آنها اقدامات اولیه بهداشتی صورت میگیرد و لزوما هم کوچک نیستند.
این اقدامات طیف گسترده ای از بهداشت محیط ، بهداشت فردی ، ترویج اصول بهداشتی ، آموزش بهداشت به مدارس ، بهداشت دهان و دندان ، پیشگیری از بیماری ها ، تنظیم خانواده ، مراقبت از کودکان ، بهداشت حرفه ای ، سرشماری سالانه و ثبت اطلاعات و … را در بر می گیرد.
خانه های بهداشت در کشورهای مختلف وجود دارند و تمرکز اولیه آنها بر انجام اقدامات اولیه درمانی و بهداشتی است.
خانه های بهداشت برای روستا هایی با جمعیت ۵۰۰ نفر و بالاتر که از فواصل ۲۰ تا ۴۰ کیلومتری ماشین رو یا فاصله زمانی حداکثر یک ساعت پیاده روی داشته باشند، تاسیس میشوند.
مرکز بهداشت شهری :
از دیگر انواع مرکز درمانی در شهرها می توان از مراکز بهداشت شهری یاد کرد که وظیفه دارند تا انجام اقدامات بهداشتی اولیه در شهر ها را برعهده بگیرند. در اغلب کشورها موارد دیگری از قبیل آموزش بهداشت فردی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، ترویج اصول بهداشت دهان و دندان ، تنظیم خانواده ، مراقبت از کودکان ، پیشگیری از بیماری ها و در نهایت درمان بیماری های ساده از دیگر وظایف این مرکز درمانی به شمار می رود.
مرکز بهداشت شهری در نقاط مختلف شهری که از جمعیت حداقل ۱۰۰۰ نفری برخوردار باشند، احداث میشوند.
مطب پزشک :
مطب پزشکان بیشترین تعداد از واحدهای مراکز درمانی را شامل می شود و در تمام کشورها هم وجود دارد. شکل هایی از نظام ارجاع و پزشک خانوده ها در مطب ها وجود دارد که بر این اساس عملکرد آن ها نیز متغیر می باشد.
این مراکز درمانی باید در نظام بهداشت و درمان، به درستی جانمایی شوند تا بتوانند نقش بهتری را بازی کنند.
به طور کلی مطب ها تابع جمعیت پیرامون خود نیستند و میزان تاسیس و تعداد آن ها بسته به میزان توسعه اجتماعی و اقتصادی در منطقه متفاوت خواهد بود. همچنین سلامت و صحت عملکرد نظام ارجاع و سیستم اقتصاد درمان به میزان زیادی به مطب ها بستگی دارد و از آن تاثیر می پذیرد.
درمانگاه (کلینیک) :
کلینیک یادرمانگاه شامل ساختمان یا بخشی در بیمارستان یا مرکز بهداشتی – درمانی است که به درمان بیماران یا مراقبت پزشکی از بیماران سرپایی اختصاص دارد. درمانگاه عموما موسسهای مستقل است که به درمان بیماران میپردازد؛ اگرچه برخلاف بیمارستان، نمی تواند بیماران را بستری کند.
در ایران درمانگاه معمولاً از بخشهای پزشک عمومی و متخصص، دندانپزشکی، داروخانه، مامایی، رادیولوژی، آزمایشگاه و … تشکیل شده و مجوز تأسیس و پروانه بهرهبرداری خود را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت مینماید. درمانگاه میتواند خصوصی، دولتی یا خیریه باشد و لازم است تا در هر شیفت فعالیت خود؛ ا زخدمات فیزیکی مسئول فنی پزشک برخوردار باشد. درمانگاه میتواند همچنین عمومی یا تخصصی (مانند درمانگاه پوست و مو یا درمانگاه دندانپزشکی) باشد.
تفاوت درمانگاه و ساختمان پزشکان
برخلاف ساختمان پزشکان، درمانگاه به مؤسسه واحدی گفته می شود که میتواند با سازمانهای بیمه گر و ادارات به صورت مستقیم قرارداد (جهت پذیرش بیماران) ببندد. این مراکز می توانند سرنسخه و سربرگ داشته باشند و پذیرش و صندوق واحدی برای بخشهای مختلف خود در نظر بگیرند.
درمانگاه ها همچنین می توانند بخش مهمی از اهداف سلامت و درمان را با امکان درمان یا بستری بیماران محقق سازند.
در مورد این مراکز کیفیت عملکرد از اهمیت بالایی برخوردار است و تنها در این صورت توجیه اقتصادی کافی برای فعالیت آنها وجود خواهد داشت. درمانگاه یا کیلینیک میتواند وابسته به بیمارستان باشد و یا در کنار آنها یا در جاهایی که دسترسی به بیمارستان دشوار است، تاسیس شود.
درمانگاه تخصصی :
این مراکز شکل دیگری از درمانگاه ها هستند که به خدمات درمان های سرپایی در چند نوع تخصص مختلف می پردازند.
وجود چنین مراکزی در عین حال به صرفه جویی در زمان بیمار برای مراجعه به بیمارستان و استفاده از تجهیزات پزشکی و … کمک میکند. همچنین در مواقع بحرانی این مراکز امکان ارائه خدمات متمرکز به بیماران را خواهند داشت.
طراحی این مراکز به سادگی مطب ها نیست و معمولا در چند لایه و با امکانات متفاوت فعالیت میکنند.
پاراکلینیک :
واحد پاراکلینیکی شامل رادیولوژی، آزمایشگاه، فیزیوتراپی و داروخانه است؛ خدمات این واحد درمانی نیز در خصوص تشخیص ناهنجاری ها و مشکلات نهفته در بدن است که با معاینه ساده قابل کشف نمی باشند. خدمات این مراکزمی تواند هزینه های چکاپ و درمان های دوره ای را کاهش دهد و در تشخیص بیماری در مراحل اولیه بسیار موثر و مفید خواهد بود.
مجتمع درمانگاهی یا پلی کلینیک :
پلی کلینیک در لغت به معنی مجموعه ای از درمانگاه های مختلف است که در صورت لزوم به تشخیص و درمان انواع بیماری ها میپردازند. به بیان دیگر، به موسسه ای که در آن چند بخش برای بیماری های مختلف دایر باشد، پلی کلینیک گفته میشود.
بیمارستان :
مرکز بیمارستانی بالاترین واحد و تخصصی ترین مرکز درمانی در یک نظام درمانی به شمار میرود. این مراکز باید دارای حداقل ۴ بخش داخلی متشکل از جراحی، زنان و زایمان و بخش کودکان باشد.
بخش های دیگر بیمارستان شامل آزمایشگاه و رادیولوژی است که هریک پزشکان متخصص خود را دارند.
بیمارستان تخصصی :
عملکرد این نوع از مراکز درمانی شبیه همان بخش های تخصصی در بیمارستان هاست. اما از نظر امکانات و تجهیزات ده برابر یک بیمارستان است و در آن به طور تخصصی به تشخیص و درمان انواع بیماری میپردازند. یک بیمارستان میتواند تنها یک تخصص را داشته باشد؛مانند بیمارستان تخصصی چشم یا پوست و …
بیمارستان فوق تخصصی :
مراکز بیمارستان های فوق تخصصی در یک یا چند رشته خدمات درمانی تخصصی ارائه میدهند و پیچیدگی و تعدد خدمات زیادی دارند. در این مراکز همچنین تفاوت قابل توجهی از نظر حجم سرمایه گذاری، تجهیزات و نیروی انسانی محسوس است و این موارد تقریبا ده برابر بیمارستان ها و مراکز تخصصی دیگر برآورد می شود.
مجتمع بیمارستانی :
ایجاد و تاسیس مجمتع بیمارستانی به دلیل امکان بهره مندی از روش های بهره ور در درمان و جلب رضایت مندی بیماران توجیه پذیر است. در گذشته بیمارستان هایی با بیش از هزار تخت خواب احداث میشدند؛ این در حالی است که امروز با تقسیم به بخش های کوچکتر اداره آنها راحت تر از گذشته است.
در این مراکز معمولا تا ۵ واحد بیمارستانی در یک محل و در کنار هم در امر خدمت رسانی به مراجعین فعالیت می کنند و در مواردی حتی سیستم پرستاری و کادر درمانی نیز استقلال عملکرد دارند. این مراکز در مجموع، سطح بالاتری از خدمات را ارائه می دهند.
مراکز درمانی و پزشکان
کیفیت مجموعه بیمارستان ، درمانگاه و مطب پزشک در عبدل آباد
خدمات بیمارستان ، درمانگاه و مطب پزشک در عبدل آباد با بهره مندی از امکانات مناسب و با دریافت امتیازات کیفی و کمی در خدمت به مخاطبان ارائه می شود. مراکز درمانی و پزشکان عبدل آباد با ارائه و انجام خدمات متنوع و بهره مندی از امکانات پیشرفته خدمات خود را ارائه می کنند.
شما خواننده محترم می توانید برای دریافت آخرین اخبار و مطالب محلات جنوب تهران به اینستاگرام نازی سرا مراجعه فرمائید .
برای پیدا کردن مرکز درمانی مورد نظر خود، سعی فرمایید تمامی اطلاعات در دسترس از مرکز درمانی مانند محل استان و شهر و نوع مرکز را وارد فرمایید تا نتایج جستجو محدود تر گردد.