معرفی رستوران های شهرری

شهرری شامل رستوران های سنتی بسیاری است . به علت موقعیت جغرافیایی ، مراکز خرید و پاساژها اماکن تاریخی و مذهبی فراوان رستوران های  معتبر ، بهداشتی و با کیفیت غذاهای مناسب بسیاری در این محل موجود می باشد . ما تلاش کرده‌ایم با جمع آوری اطلاعات از بستر اینترنت و بصورت حضوری از خود رستوران های شهرری ، این مراکز تغذیه معتبر در شهر ری را در راستای شناسایی به شما عزیزان معرفی کنیم .

اگر شماهم صاحب یک رستوران  در شهر ری هستید میتوانید از بخش (تماس با ما) پیام بگذارید و یا تماس بگیرید . همکاران ما با عکاسی اختصاصی از محل شما اطلاعات شما از جمله منو غذا ، تخفیف ها و … را به این مجموعه اضافه خواهند کرد .

معرفی بهترین رستوران های سنتی شهر ری
معرفی بهترین رستوران های سنتی شهر ری

بهترین رستوران های شهرری


رستوران چلو کبابی جوانپور

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

مدیریت : امیر جوان پور

تلفن : 55900037

آدرس : تهران-شهر ری – خ. حرم – بازار حضرتی – پ. 34

وعده غذایی : ناهار_شام

اینستاگرام : chelokabab.javanpour

رستوران های شهرری - رستوران چلو کبابی جوانپور
رستوران های شهرری – رستوران چلو کبابی جوانپور

رستوران چلو کبابی آستانه

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

مدیریت : رضا خدابخشی

تلفن : 55908983

آدرس : تهران-شهر ری – خ. حرم – بازار نو – جنب بازارچه 110 – پ. 89 – ط. دوم

وعده غذایی : ناهار_شام

پیج اینستاگرام : B06HmbdnwuC

رستوران چلو کبابی آستانه
رستوران چلو کبابی آستانه

 رستوران چلوکبابی دیلمان

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

آدرس: شهرری_میدان نماز_بلوار امام حسین_نبش کوچه اسداللهی

تلفن تماس: 55911619_55911246

وعده غذایی: ناهار_شام

پیج اینستاگرام : roosta_deilaman

 رستوران چلوکبابی دیلمان
رستوران چلوکبابی دیلمان

رستوران چلوکبابی زیتون

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

مدیریت : محمد بیات

آدرس : شهرری.بازارقدیم.پلاک۵۳ در جوار شاه عبدالعظیم حسنی

تلفن : ۰۲۱۵۵۹۳۷۱۳۵_۰۹۹۱۸۵۵۵۴۰۰

وعده غذایی : ناهار_شام

پیج اینستاگرام : resturan.zeytoon

رستوران چلوکبابی زیتون
رستوران چلوکبابی زیتون

رستوران چلوکبابی عمارت ری

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

آدرس : شهرری، میدان مدرس، مقابل بازار بزرگ ری ، خیابان دانشپور، پلاک 12

تلفن : 55954640

وعده غذایی : ناهار_شام

پیج اینستاگرام : emaratrey

رستوران چلوکبابی عمارت ری

رستوران های شهرری - رستوران چلوکبابی عمارت ری
رستوران های شهرری – رستوران چلوکبابی عمارت ری

رستوران چلوکبابی بام ری

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

ادرس : شهرری خیابان فدائیان اسلام نرسیده به میدان شهرری

تلفن : ۵۵۹۶۷۰۰۰

وعده غذایی : ناهار _ شام

پیج اینستاگرام : cafe_restaurant_bamerey

رستوران های شهرری - رستوران چلوکبابی بام ری
رستوران های شهرری – رستوران چلوکبابی بام ری

رستوران چلوکبابی زعفرون

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

وعده غذایی: ناهار_شام

آدرس : شهرری، انتهای اتوبان امام علی، خیابان کریمی شیرازی، جنب فروشگاه شهروند، مجموعه تفریحی ری لند

تلفن: 02156803698_09385093779

پیج اینستاگرام: __zaferoon__

رستوران چلوکبابی زعفرون
رستوران چلوکبابی زعفرون

رستوران چلوکبابی ضیافت

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

وعده غذایی: ناهار_شام

آدرس: شهرری ، میدان نماز بلوار امام حسین پ ۲۷

تلفن: 33373030_33374040‌‌‌

پیج اینستاگرام: ziyafat_reyrestaurant

رستوران های شهرری - رستوران چلوکبابی ضیافت
رستوران های شهرری – رستوران چلوکبابی ضیافت

رستوران چلوکبابی پلوچی

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

وعده غذایی: ناهار و شام

آدرس: شهرری-سه راه ورامین_خیابان ابن بابویه خیابان شهیدصادقی_پلاک101

تلفن: 33631300_33631400

پیج اینستاگرام: CJUOJTmDKEC


رستوران چلو کبابی جهان

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

مدیریت : حسین قدمی

تلفن : 55901117

آدرس : تهران-شهر ری – نبش خیابان حرم – پ. 2 و 3

وعده غذایی: ناهار و شام

رستوران های شهرری -
رستوران های شهرری – چلوکبابی جهان

رستوران چلو کبابی آزادی

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی

مدیریت : نصرت اله علی وند

تلفن : 55903841

آدرس : تهران-شهر ری – جاده قم – نبش کوچه پاکدامن – پ. 98 – ط. زیرزمین

وعده غذایی : ناهار و شام

رستوران چلو کبابی آزادی
رستوران چلو کبابی آزادی

رستوران چلوکبابی برگ سبز

زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی و جگرکی

آدرس: شهر ری میدان شهید سلمانی خیابان یوسفی نژاد(قمی)

تلفن تماس: 02155915363

وعده غذایی: ناهار و شام

رستوران های شهرری -
رستوران های شهرری – رستوران برگ سبز شهر ری

بخش اطلاعات عمومی

  ! بیشتر بدانیم !

🍝🥩🥗تاریخچه رستوران🥣🍛🍚

رستوران‌ها جزو اصولی‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می‌پردازند، به انقلاب فرانسه برمی‌گردد. اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستوران‌ها داستان خود را داشتند.

ایده فروش مواد غذایی و نوشیدنی ها به زمان شروع تمدن بازمی‌گردد. نیاز به وجود مکانی عمومی برای خوردن غذا اتفاقی است که در امپراتوری رم و چین باستان هم وجود داشت. زمانی که دهقانان و کشاورزان برای رساندن دام و محصولات خود به بازارهای مواد غذایی به شهرها می‌رفتند، گاهی روزها در راه بودند.

برای همین تعدادی مسافرخانه یا مکانی که بشود در آن غذا خورد در طول جاده‌ها به وجود آمد. معمولاً در مکانی که در میان شهر وجود داشت، مقداری غذا بر روی یک میز بزرگ و واحد سرو می‌شد و البته هیچ منویی هم وجود نداشت. چرا که انتخاب غذا با آشپز بود!

تاریخچه رستوران ها
تاریخچه رستوران ها

چرخ دستی ها و مسافرخانه های تهیه غذا

به علت عدم وجود آشپزخانه در خانه‌ها، فروشندگانی برای ارائه غذا بر روی چرخ‌های دستی کوچک وجود داشتند. این کار البته هنوز هم در بسیاری از شهرهای دنیا رایج است. غذاهایی که آن‌ها می‌فروشند غذاهایی معمولاً از پیش طبخ شده و ارزان است که هر کسی بتواند از پس خریدنش برآید.

در قرون وسطی، در خاور میانه مکان‌هایی در شهرها و بین راه‌ها قرار داشت که برای مسافران غذا به همراه دسر و نوشیدنی سرو می شد و به کسانی که در ازای غذا پولی نداشتند غذای رایگان داده می شد، بعدها در دوره رنسانس در اروپا، کاروانسراها و میخانه‌ها مکانی برای خوردن غذا بودند. در اسپانیا این مکان‌ها بودگاس خوانده می‌شد که تاپاس یا همان مزه در آن‌ها سرو می‌شد. انگلستان و سوسیس و شیرینی رواج داشت و در فرانسه انواع خورش و سوپ در رستوران‌ها سرو می‌شد.

به محض سفر کلمب به قاره آمریکا در سال ۱۴۹۲ تجارت جهانی گسترش یافت و غذاهای بیشتری به اروپا وارد شد. قهوه، چای و شکلات خوراکی‌هایی بودند که در غذاخوری‌های عمومی سرو می‌شدند و نوشیدنی‌ها هم کم‌کم راهشان را به آن‌ها باز کردند. در قرن ۱۷ میلادی، با وجود آنکه همچنان وعده‌های کامل غذایی در منازل خورده می‌شد، تعدادی از اشراف‌زادگان که متمول‌تر بودند، به جای استفاده از مکان‌های عمومی غذای خود را در یک سالن خصوصی در ناهارخوری‌ها می‌خوردند.

رستوران های شهرری
رستوران های شهرری

قوانین رستوران های فرانسه و چین در قرون وسطی

در فرانسه و در طول قرون وسطی هر صنفی به صورت انحصاری یک ماده غذایی را به فروش می‌رساند. مثلاً اگر شما به حزبی که مسئول فروش گوشت پخته بود تعلق نداشتید، فروش گوشت برای شما به هر شیوه‌ای ممنوع بود.

در سال ۱۷۶۵ مردی به نام بولانگر، به خورشی که در مغازه‌اش می‌فروخت، برهٔ پخته اضافه کرد و همان روز دستگیر شد. اما اتفاقی که افتاد این بود که بولانگر در دادگاه پیروز شد و در طی ۲۰ سال بعد مغازه‌های غذا فروشی دیگر هم در پاریس از کار او پیروی نمودند.

با سرنگونی ماری آنتوانت و لویی شانزدهم، روش‌های قدیمی هم با آن‌ها سرنگون شد. احزاب از بین رفتند و آشپزهای شخصی آن‌ها هم از کار خود استعفا دادند. بسیاری از این آشپزها رستوران‌های خودشان را در پاریس افتتاح کردند و راه‌های جدید غذا خوردن یکی پس از دیگری به روی کار آمد.

چینی‌های ظریف، کارد و چنگال، رومیزی‌های زیبای کتانی و تمام چیزهایی که تابحال فقط مخصوص اشراف بود، برای همه شهروندان فرانسوی در دسترس قرار گرفت. منوها متنوع شد و هر دو مدل سلف سرویس و غذای انتخابی به شیوه رستوران‌ها اضافه گشت. اگرچه که غذاخوری‌هایی به شیوه پیشین همچنان وجود داشتند اما فاین داینینگ‌ها و مراکز دیگر کم‌کم در همه اروپا جای خود را باز کردند.


مطالب مرتبط :

برای دیدن همه مراکز درمانی خدماتی و فروشگاهی و تفریحی شهر ری کلیک کنید

برای دیدن بهترین رستوران های سنتی و چلوکبابی در محله نازی آباد کلیک کنید

همه رستوران های نازی آباد (فست فود , کافی شاپ , چلوکبابی و ساندویچی و …)

لیست لذیذترین غذاهای رژیمی کم چرب و کم هزینه , گوشتی و سبزیجات , بدون قند و کم چربی

آموزشگاه های فنی و حرفه ای شهرری

جاذبه های دیدنی و گردشگری شهرری

به اینیستاگرام و تلگرام ما بپیوندید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *