رستوران های شهر ری تهران
فهرست مطالب
رستوران های شهر ری تهران
در این مطلب سعی کرده ایم تا با جمع آوری اطلاعات رستوران های شهرری، سفره خانه ها و کبابی های این منطقه که از امکانات به روز و خدمات بالایی نیز برخورداند، بهترین رستوران ها در جنوب تهران (محله شهر ری) را به شما معرفی کنیم.
روش گردآوری اطلاعات رستوران های شهرری
شهر ری شامل رستوران های بسیاری است که معمولا از موقعیت جغرافیایی خاص این منطقه ناشی می شود. این رستوران ها، خدماتی از غذاهای مناسب و با کیفیت ارائه می دهند.
ما سعی داریم تا با جمع آوری اطلاعات از بستر اینترنت و یا به اشتراک گذاری تجربه های خود و اطرفیانمان از مراجعه حضوری به این رستوران ها و چلوکبابی ها، شما را یاری دهیم. این کار توسط مجموعه شرکت فنی مهندسی فروزان انجام شده و هیچ هزینهای هم بابت تبلیغات عادی و اولیه از این مکان ها دریافت نشده است.
اگر شماهم صاحب یک رستوران در شهرری هستید ؟
اگر شما هم صاحب یک رستوران یا کبابی در محله شهر ری هستید،می توانید از بخش (تماس با ما) برایمان پیام بگذارید و یا با شماره های ذکر شده تماس بگیرید. همکاران ما در کنار شما خواهند بود و با عکاسی اختصاصی از محل شما اطلاعات موردنظرتان را به این مجموعه ارزشمند اضافه خواهند کرد.

کیفیت رستوران های شهر ری
شهرری یکی از محله های قدیمی تهران با بهترین رستوران ها است و در تهیه غذاهای آن عموما از بهترین مواد اولیه استفاده می شود. مهمرتین اولویتاین رستوران ها ارائه غذا با قیمت مناسب و سرعت عمل در ارایه سرویس در کنار کیفیت بالا است که این هدف با توجه به در اختیار داشتن ماشین آلات و تجهیزات روز دنیا در مجموعه آشپزخانه های صنعتی این رستوران ها ممکن شده است و خود موجب افزایش ظرفیت تولید و تنوع بیشتر سرویس دهی بهتر این اماکن شده است.
سرویس دهی در خصوص خدمات نهار و شام شرکت ها و موسسات از طریق رستوران های این منطقه با روش های مختلف پخت در محل و سرو در محل و ارائه غذای بسته بندی شده ایمن و بهداشتی از دیگر مزایای رستوران های شهر ری است. رستوران های شهر ری در منطقه جنوب تهران، آماده خدمت رسانی با بهترین کیفیت به شما عزیزان است.
امکانات و انتظاراتی که از یک رستوران خوب داریم
یک رستوران خوب با بهره گیری از آشپزان و تیم مهمانداران حرفهای، می تواند تا حدود زیادی انتظارات شما را در برگزاری مراسم سازمانی، تولد و عقد و دیگر مراسم خانوادگی و دوستانه برآورده سازند. این رستوران ها امکان تجربه طعم های نو را فراهم کرده و برای هر ذائقهای منوی کاملی تدارک دیه اند. ارائه امکانات رفاهی گوناگونی همچون سالن های VIP، پارکینگ اختصاصی، خانه بازی کودکان، موسیقی زنده، همراهی سالمندان و افراد کمتوان و… از دیگر مزایای یک رستوران خوب است.
در عین حال استفاده از مواد اولیه مرغوب و تهیه روزانه غذا به همراه داشتن محیطی شاد، سنتی و آرام و امکان برگزاری مراسم و مهمانی ها با هماهنگی قبلی، از دیگر الزامات یک رستوران خوب است.

انواع غذاخوری های ایرانی
سفرهخانه
سفرهخانه شکل خاصی از رستوران با محیط و معماری سنتی ایرانی است که در آن تنها خوراک های سنتی ایرانی طبخ میشود.
طباخی
طباخی یا همان کله پزی، گونهای از غذاخوری سنتی ایرانی است که در آن غذاهای سنگین و پرحجمی همچون کلهپاچه، خوراک مغز، خوراک زبان و … پخته شده و به فروش می رسد.
دیزیسرا
مکانی است که به صورت خاص و حرفهای به عرضه و توزیع نوعی خوراک سنتی ایرانی به نام دیزی(آبگوشت) میپردازد.
آبگوشت عمدتا در ظرف های سفالی و لعابدار آماده می وشد که در این صورت به آن دیزی سنگی می گویند. آبگوشت(شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است که بومی همدان بوده و در تهیه آن از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده میشود.
چایخانه
از مکانهای عمومی است که عموماً به عرضه چای و انواع دمنوشهای ایرانی و گاه شرقی در قالبی خاص یا سنتی مانند سرو در استکان کمر باریک می پردازد؛ اگرچه امروزه با گسترش کافه و کافی شاپها این مکانها دیگر از رونق افتاده اند، اما همچنان مشتریان خاص خود را دارند.
چلوکبابی
چلوکبابی محل طبخ و صرف انواع چلوکباب و خورشهای ایرانی است که معمولان در آن ها خوراک های جگر و دل و قلوه گوسفندی نیز ارائه می شود. کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی در بین گردشگران خارجی به حساب میآید.

لذت تجربه یک شب به یادماندنی در کنار دوستان و خانواده
وقتی برای صرف یک وعدهی غذایی در کنار خانواده، دوستان و همکاران به رستوران میرویم، در وهله اول انتظار داریم که کیفیت مناسبی را هم از نظر کیفیت غذا و هم سرویس دهی و محیط رستوران تجربه کنیم تا بتوانیم از غذاها لذت کافی ببریم. شاید درنگاه اول انتخاب یک رستوران خوب در شهر ری که در هر کوچه و خیابان آن رستوران و غذاخوری دایر است، کار بسیار سختی باشد؛ اما پیشنهاد می کنیم چنانچه ساکن تهران هستید، یا از شهرهای دیگر برای گردش و تفریح به تهران آمدهاید و قصد رفتن به یک رستوران مناسب را دارید، با نازی سرا همراه شوید تا با بهترین رستوران های تهران را به شما معرفی کند.
مجموعه رستوران ها و سفره خانه ها در شهر ری
مجموعه رستوران ها و سفره خانه های شهرری با ارائه غذاهایی باکیفیت و دارا بودنمجهزترین امکانات در خدمت شما عزیزان می باشد. رستوران ها و سفره خانه های شهرری در وهله اول سلامت جسم و تناسب اندام مشتریان عزیز را در اولویت کاری خود قرار داده اند.
در صورت تمایل به دریافت آخرین اخبار و مطالب محلات جنوب تهران، همین حال به اینستاگرام نازی سرا مراجعه فرمائید .
رستوران های شهرری
معرفی رستوران های شهرری
شهرری شامل رستوران های سنتی بسیاری است . به علت موقعیت جغرافیایی ، مراکز خرید و پاساژها اماکن تاریخی و مذهبی فراوان رستوران های معتبر ، بهداشتی و با کیفیت غذاهای مناسب بسیاری در این محل موجود می باشد . ما تلاش کردهایم با جمع آوری اطلاعات از بستر اینترنت و بصورت حضوری از خود رستوران های شهرری ، این مراکز تغذیه معتبر در شهر ری را در راستای شناسایی به شما عزیزان معرفی کنیم .
اگر شماهم صاحب یک رستوران در شهر ری هستید میتوانید از بخش (تماس با ما) پیام بگذارید و یا تماس بگیرید . همکاران ما با عکاسی اختصاصی از محل شما اطلاعات شما از جمله منو غذا ، تخفیف ها و … را به این مجموعه اضافه خواهند کرد .

بهترین رستوران های شهرری
رستوران چلو کبابی جوانپور
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
مدیریت : امیر جوان پور
تلفن : 55900037
آدرس : تهران-شهر ری – خ. حرم – بازار حضرتی – پ. 34
وعده غذایی : ناهار_شام
اینستاگرام : chelokabab.javanpour

رستوران چلو کبابی آستانه
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
مدیریت : رضا خدابخشی
تلفن : 55908983
آدرس : تهران-شهر ری – خ. حرم – بازار نو – جنب بازارچه 110 – پ. 89 – ط. دوم
وعده غذایی : ناهار_شام
پیج اینستاگرام : B06HmbdnwuC

رستوران چلوکبابی دیلمان
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
آدرس: شهرری_میدان نماز_بلوار امام حسین_نبش کوچه اسداللهی
تلفن تماس: 55911619_55911246
وعده غذایی: ناهار_شام
پیج اینستاگرام : roosta_deilaman

رستوران چلوکبابی زیتون
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
مدیریت : محمد بیات
آدرس : شهرری.بازارقدیم.پلاک۵۳ در جوار شاه عبدالعظیم حسنی
تلفن : ۰۲۱۵۵۹۳۷۱۳۵_۰۹۹۱۸۵۵۵۴۰۰
وعده غذایی : ناهار_شام
پیج اینستاگرام : resturan.zeytoon

رستوران چلوکبابی عمارت ری
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
آدرس : شهرری، میدان مدرس، مقابل بازار بزرگ ری ، خیابان دانشپور، پلاک 12
تلفن : 55954640
وعده غذایی : ناهار_شام
پیج اینستاگرام : emaratrey

رستوران چلوکبابی بام ری
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
ادرس : شهرری خیابان فدائیان اسلام نرسیده به میدان شهرری
تلفن : ۵۵۹۶۷۰۰۰
وعده غذایی : ناهار _ شام
پیج اینستاگرام : cafe_restaurant_bamerey

رستوران چلوکبابی زعفرون
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
وعده غذایی: ناهار_شام
آدرس : شهرری، انتهای اتوبان امام علی، خیابان کریمی شیرازی، جنب فروشگاه شهروند، مجموعه تفریحی ری لند
تلفن: 02156803698_09385093779
پیج اینستاگرام: __zaferoon__

رستوران چلوکبابی ضیافت
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
وعده غذایی: ناهار_شام
آدرس: شهرری ، میدان نماز بلوار امام حسین پ ۲۷
تلفن: 33373030_33374040

رستوران چلوکبابی پلوچی
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
وعده غذایی: ناهار و شام
آدرس: شهرری-سه راه ورامین_خیابان ابن بابویه خیابان شهیدصادقی_پلاک101
تلفن: 33631300_33631400
پیج اینستاگرام: CJUOJTmDKEC
رستوران چلو کبابی جهان
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
مدیریت : حسین قدمی
تلفن : 55901117
آدرس : تهران-شهر ری – نبش خیابان حرم – پ. 2 و 3
وعده غذایی: ناهار و شام

رستوران چلو کبابی آزادی
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی
مدیریت : نصرت اله علی وند
تلفن : 55903841
آدرس : تهران-شهر ری – جاده قم – نبش کوچه پاکدامن – پ. 98 – ط. زیرزمین
وعده غذایی : ناهار و شام

رستوران چلوکبابی برگ سبز
زمینه فعالیت : رستوران چلوکبابی و جگرکی
آدرس: شهر ری میدان شهید سلمانی خیابان یوسفی نژاد(قمی)
تلفن تماس: 02155915363
وعده غذایی: ناهار و شام

بخش اطلاعات عمومی
! بیشتر بدانیم !
🍝🥩🥗تاریخچه رستوران🥣🍛🍚
رستورانها جزو اصولیترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت میپردازند، به انقلاب فرانسه برمیگردد. اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستورانها داستان خود را داشتند.
ایده فروش مواد غذایی و نوشیدنی ها به زمان شروع تمدن بازمیگردد. نیاز به وجود مکانی عمومی برای خوردن غذا اتفاقی است که در امپراتوری رم و چین باستان هم وجود داشت. زمانی که دهقانان و کشاورزان برای رساندن دام و محصولات خود به بازارهای مواد غذایی به شهرها میرفتند، گاهی روزها در راه بودند.
برای همین تعدادی مسافرخانه یا مکانی که بشود در آن غذا خورد در طول جادهها به وجود آمد. معمولاً در مکانی که در میان شهر وجود داشت، مقداری غذا بر روی یک میز بزرگ و واحد سرو میشد و البته هیچ منویی هم وجود نداشت. چرا که انتخاب غذا با آشپز بود!

چرخ دستی ها و مسافرخانه های تهیه غذا
به علت عدم وجود آشپزخانه در خانهها، فروشندگانی برای ارائه غذا بر روی چرخهای دستی کوچک وجود داشتند. این کار البته هنوز هم در بسیاری از شهرهای دنیا رایج است. غذاهایی که آنها میفروشند غذاهایی معمولاً از پیش طبخ شده و ارزان است که هر کسی بتواند از پس خریدنش برآید.
در قرون وسطی، در خاور میانه مکانهایی در شهرها و بین راهها قرار داشت که برای مسافران غذا به همراه دسر و نوشیدنی سرو می شد و به کسانی که در ازای غذا پولی نداشتند غذای رایگان داده می شد، بعدها در دوره رنسانس در اروپا، کاروانسراها و میخانهها مکانی برای خوردن غذا بودند. در اسپانیا این مکانها بودگاس خوانده میشد که تاپاس یا همان مزه در آنها سرو میشد. انگلستان و سوسیس و شیرینی رواج داشت و در فرانسه انواع خورش و سوپ در رستورانها سرو میشد.
به محض سفر کلمب به قاره آمریکا در سال ۱۴۹۲ تجارت جهانی گسترش یافت و غذاهای بیشتری به اروپا وارد شد. قهوه، چای و شکلات خوراکیهایی بودند که در غذاخوریهای عمومی سرو میشدند و نوشیدنیها هم کمکم راهشان را به آنها باز کردند. در قرن ۱۷ میلادی، با وجود آنکه همچنان وعدههای کامل غذایی در منازل خورده میشد، تعدادی از اشرافزادگان که متمولتر بودند، به جای استفاده از مکانهای عمومی غذای خود را در یک سالن خصوصی در ناهارخوریها میخوردند.

قوانین رستوران های فرانسه و چین در قرون وسطی
در فرانسه و در طول قرون وسطی هر صنفی به صورت انحصاری یک ماده غذایی را به فروش میرساند. مثلاً اگر شما به حزبی که مسئول فروش گوشت پخته بود تعلق نداشتید، فروش گوشت برای شما به هر شیوهای ممنوع بود.
در سال ۱۷۶۵ مردی به نام بولانگر، به خورشی که در مغازهاش میفروخت، برهٔ پخته اضافه کرد و همان روز دستگیر شد. اما اتفاقی که افتاد این بود که بولانگر در دادگاه پیروز شد و در طی ۲۰ سال بعد مغازههای غذا فروشی دیگر هم در پاریس از کار او پیروی نمودند.
با سرنگونی ماری آنتوانت و لویی شانزدهم، روشهای قدیمی هم با آنها سرنگون شد. احزاب از بین رفتند و آشپزهای شخصی آنها هم از کار خود استعفا دادند. بسیاری از این آشپزها رستورانهای خودشان را در پاریس افتتاح کردند و راههای جدید غذا خوردن یکی پس از دیگری به روی کار آمد.
چینیهای ظریف، کارد و چنگال، رومیزیهای زیبای کتانی و تمام چیزهایی که تابحال فقط مخصوص اشراف بود، برای همه شهروندان فرانسوی در دسترس قرار گرفت. منوها متنوع شد و هر دو مدل سلف سرویس و غذای انتخابی به شیوه رستورانها اضافه گشت. اگرچه که غذاخوریهایی به شیوه پیشین همچنان وجود داشتند اما فاین داینینگها و مراکز دیگر کمکم در همه اروپا جای خود را باز کردند.
مطالب مرتبط :
برای دیدن همه مراکز درمانی خدماتی و فروشگاهی و تفریحی شهر ری کلیک کنید
برای دیدن بهترین رستوران های سنتی و چلوکبابی در محله نازی آباد کلیک کنید
همه رستوران های نازی آباد (فست فود , کافی شاپ , چلوکبابی و ساندویچی و …)
لیست لذیذترین غذاهای رژیمی کم چرب و کم هزینه , گوشتی و سبزیجات , بدون قند و کم چربی
آموزشگاه های فنی و حرفه ای شهرری
جاذبه های دیدنی و گردشگری شهرری
به اینیستاگرام و تلگرام ما بپیوندید
کیفیت غذا , محیط رستوران , برخورد کارکنان رستوران , پاکیزگی رستوران , تهویه رستوران , دکوراسیون رستوران , قیمت غذاها و …
- خوش آمد گویی با یک لبخند و حالت دوستانه
- میهمان ها را به میز مورد نظر هدایت کرده و مطمئن شوید که در آنجا راحت هستند
- آوردن آب ، منو و مواردی ازقبیل میوه، چپیس
- به مهمان یا مشتری اجازه دهید با خیال راحت منو را نگاه کرده و اگر سوالی دارد از شما بپرسد
- سفارش های مهمان را در زمان مناسب گرفته و بلافاصله به آشپزخانه اطلاع دهید